Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mechanik na rozvody

Od: peppik odpovědí: 8 změna:

Mám otazečku ,nezná někdo nějakého šikovného mechnika kolem Mlade Boleslavi,potřebuji udělat rozvody na golf 6 tsi díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mzxy*
hodnocení

0x

porsche praha

pepiik
Tak určitě ,za 15 to fakt nechci :)
pepiik
Rozvody Origo se daj sehnat za 3500 a olej LL do 1000,plus práce a pojedu do posche kde mi daj druhovýrobu za 8 tis a zaplatím jen za olej 4 tací :) z toho už jsem vyrostl
Pochybuju,że Ti někdo dá prvovýrobu!Jo leda naúčtovat nové ale nechat původní=prvovýrobu!
pepiik
Mě o prvovyrobu nejde,klido druhovýrobu ,ale nechci platit pálku za prvovyrobu když mi tam stejně narvou druho

angell1985*
hodnocení

0x

Znám.Je to v Benátkách nad Jizerou

doplněno 01.12.16 10:52:

Napište mail a já pošlu tel. číslo ať se domluvíte.

pepiik
Já jsem z brodec možná se známe :) hele mě jde o to že si díly muži sehnat klido sám ,ale neminim rvat do rozvodu 8 tis ,když si to můžu sehnat levné,me jde prakticky o práci ,nebo sehnat někoho kdo není tak vychcanej ,narve mi tam druhovýrobu a narve si majlant za práci,jak to tak bývá,dangerous21@seznam.cz
angell1985*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]