Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozvody

Od: pepiik odpovědí: 4 změna:
Mám dotaz ,mám golfa 6 1.2 tsi 77kw ,před 1000km jsem měnil olej, teď se oziívaj rozvody a můj dotaz ,když budu dělat nové rozvody ,musím měnit olej ,když tenhle má nalitano něco kolem 1000km,diky za rady

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

majcoo
hodnocení

0x
Pokial sa budu menit len rozvody co je vodna pumpa remen a kladky tak olej sa nemusi menit ten ostava.. akurat voda z chladica sa vypusti..

hodnocení

0x

Jozefe co mají rozvody společného s olejem? NIC.Při rozvodech se nezasahuje do olejové náplně jen do chladicí soustavy pkd se mění vodní pumpa proto je vhodné vyměnit i chladivo,pokud je tam dlouho (3 nebo 5 let)

doplněno 29.11.16 19:39:

Andělíčku -ode kdy se zasahuje o výměny rozvodů do oleje? Nikdy teda pokud se nemění ,tam kde je,řetěz! Dobře 90% motorů má rozvod řemenem = mimo olejovou náplň!

doplněno 29.11.16 19:40:

Sorry,ale tento motor asi má rozvod řetězem?Pak ano úpak raději měnit olej.

ydujyfy

Rozvod je mazán olejem. Takže se zasahuje do oleje.

Já bych ho raději vyměnil. Přece jen do něj může spadnou nějaké nečistoty... atd.

doplněno 29.11.16 19:54:

Tento motor je CBZB a je to určitě řetěz.

peppik

No nevím kdo tady co píše o vodní pumpě ,když ten motor jí nemá u rozvodu ,jo děkuji ,že aspon někdo mě pochopil ,jojo je to řetěz a vím že napínak napína olej ,proto se ptám jestli měnit ,ostatním děkuji vyměním

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]