Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstoupení od smlouvy

Od: roman74* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den

Před deseti dny jsem zakoupil Ford Focus 1.8 tddi r.v 99 při evidenční kountrole bylo zjištěnio že typ motoru je vyražen nestandartní technologii a tim pádem jsem evidenci neprošel. Druhý den začalo auto zlobit a na diagnostice bylo zjištěno že tam bylo měněno palivové čerpadlo. Místo elektrického machanické které tam nemá co dělat. 10 dní se trápim s autem po servisech a předchozí majitelka odmítá auto vzít zpět. Jak ted na ní?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nakobyl*
hodnocení

3x

Ono záleží, co jste si napsali do kupní smlouvy a zda byla vůbec sepsána, třeba podle vzorů na internetu. Podle občanského zákoníku by se jednalo o zatajení skutečného stavu věci a právo na vrácení věci by kupující měl. Ale opravdu záleží na smlouvě.

hodnocení

2x

realita je krutá koupils ojetý pekáč s pochybným servisem

ke koupi sis nevzal nikoho kd by autu rozumněl

máš smůlu pokud ti paní nedá peníze zpět dobrovolně nic z ní nedostaneš

můžeš se zkusit soudit ale počítej stim že to bude stát peníze,čas a nervy a to že to vyhraješ je velmi nejisté spíš bych si dovolil tvrdit že to projedeš

a jak koukám na rok vozu tak to ani nemá cenu

vlez si na náký ford forum najdi garážovýho šikulu a zkuste to dát co nejlevněji do kupy

roman74*
hodnocení

To máš pravdu je to starý auto ale nečekal jsem tohle. Čerpadlo nepoznal ani technik až když přišel jejich šéf a hledal závadu proč auto blbne tím to stylem a diagnostika hlásí chybu čerpadla :( auto je pořád psané na tu pani.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]