Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Benzinový motor

Od: martindonc* odpovědí: 6 změna:
Nevíte kde bych mohl sehnat nějaký benzínový motor, tak aby měl stojaty válec. například jako kultivator Mountfield ms06. Děkuji za radu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je tu aj véčkový motor.: briggsandstratton.com/...

enhlava.cz/...

doplněno 27.11.16 22:59:

garteko.cz/...

martindonc*
hodnocení

Ja jsem myslel nějaké levnější třeba inzeráty. Ja jsem nic nenašel.
2kedar*

Zdravím.!

A k čemu by to jako mělo sloužit.?

To je na tu "motokáru".? :)

martindonc*
hodnocení

Ne mělo by to být na cilkulárku. Na motokaře mam tyč v průměru 20mm mam ji uchycenou na 4 ložiskách v litinových teliskách a uprostřed mam uchycenou řemenici. Ja tam mám pravě řemenici proto že tam dávam motor z křovinořezu al-ko frs250 který nema otřtetivou spojku, tak jsem myslel že to udělám že ten řemen bude volný a že tam udelam kladku že to ten řemen natáhne a rozjede jako je to dělane jako pojezd u kultivatoru Mountfield ms06.
2kedar*

Téměř nerozumím řeči, Vašeho kmene... :)

Jinak, na cirkulu se používají většinou stacionární jednoválce, chlazené VODOU.!

Pokud tam vrazíte cokoli, chlazené vzduchem, pak motor za chvíli "upečete.

Samozřejmě kromě motorů, kde je nucené chlazení vrtulkou. Podobně, jako měla ČZ 175/502.

Tak mi to připadá, že vymýšlíte vymyšlené.

Nebo je to o nudě..? :)

hodnocení

0x

Nevím, jjak moc je pro vás důležitý stojatý válec. Asi tak nejlevnější, co se potuluje po netu, je tento typ:

aukro.cz/...

O něco dražší jsou pak Lifany.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]