Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, rád bych se zeptal na možnosti v případě, že jsem si zabouchl klíče v kufru auta. Je to Honda CRX (cabrio) a kufr je oddělený. Náhradní klíč nemám a běžný zámečník si s tím neporadil. Děkuji předem za snahu.
zavolal bych lepšího zámečníka...
nebo tady píšou že se do kufru dostal vyndáním zadního reproduktoru a klíče si vylovil drátem...
Další varianta je oslovit Hondu, jeslti neumí dodat klíče podle vin.
Dobrý den, nám se stalo v létě to samé u forda. Opravdu, jak se tu píše, mi nikdo nic kloudného neporadil. Dělají to specializovaní zámečníci, někdy stačí i šikovný člověk. Já jsem našla na netu někoho z Tišnova, borec přijel, cosi tam zavrtal a měl to hotovo za chvilku. Vzal si 800 stovek, to nám nevadilo. Akorát jsme dostali sprda, že máme mít náhradní klíče. Takže zkuste hledat na netu, my jsme obvolali asi 3 a nikdo se k tomu neměl, ale tento byl fajn.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.