Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cizí osoba mi poškodila SPZ

Od: mirahospoda2 odpovědí: 10 změna:
Potřebují poradit jak vymenit SPZ. Někdo mi do ni nacouval a dost poškodil budu to muset platit? .

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mzxy*
hodnocení

6x

obě SPZ vrátíte, předložte velký i malý TP, zaplatíte 450,.- kč a dostanete jiné, pak to nahlásíte na pojištovně a dostanete novou zelenou kartu na novou SPZ

Vinikající odpověď, některé jiné jsou lživé, nesprávné, a zavádějící.

Rovněž i od Vanada1.

doplněno 28.11.16 19:37:

Omlouvám se, za dvojsmyslnost vyjádření, ale kdo mě zná, ví že chválím jmenovitě.

Takže jako vždy dobře radí mzxy a Vanad 01.

Třetí značka je nesmysl, stačí se podívat, jak vypadá a je jasné, že je na jiné místo, nežli na auto.

repkin*
Jako, že vanad dobře nebo špatně? Vyznělo to dvousečně. Z mého pohledu dobře.

Repkine jakože Vanad1 -*palec*

vanad1*

Vím to, protože po přidělení registrační značky mi ji druhý den ukradli. Na DI na městském úřadě jsem odevzdal zbylou, zaplatil za nové dvě s novým malým TP. V pojišťovně mi vydali novou zelenou kartu.

zakus*
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem z důvodu porušení pravidel poradny. ]

vanad1*

Za vydání 2ks registračních značek při ztrátě nebo odcizení se platí 450 Kč.

Hlavně ta třetí není určená na použití na autě. *smich*

suzukiclub.cz/...

rora*
"Lze požádat i o vydání tabulky s registrační značkou již k silničnímu vozidlu přidělenou – k umístění na nosné zařízení připojitelné k silničnímu vozidlu (třetí registrační značka na nosiče kol), nebo v případě poškození tabulky již přidělené registrační značky, případně registrační značky na přání.", píší na webech různých úřadů.

píšou to, ale vy jste nepochopil co píšou..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]