obě SPZ vrátíte, předložte velký i malý TP, zaplatíte 450,.- kč a dostanete jiné, pak to nahlásíte na pojištovně a dostanete novou zelenou kartu na novou SPZ
Vím to, protože po přidělení registrační značky mi ji druhý den ukradli. Na DI na městském úřadě jsem odevzdal zbylou, zaplatil za nové dvě s novým malým TP. V pojišťovně mi vydali novou zelenou kartu.
"Lze požádat i o vydání tabulky s registrační značkou již k silničnímu vozidlu přidělenou – k umístění na nosné zařízení připojitelné k silničnímu vozidlu (třetí registrační značka na nosiče kol), nebo v případě poškození tabulky již přidělené registrační značky, případně registrační značky na přání.", píší na webech různých úřadů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.