Nejste přihlášen/a.
Jak bylo řečeno,auto není tvůj majetek,proto nemůžeš dělat žádné úpravy bez souhlasu majitele,podle mě ani s tím že by jsi je před odevzdáním odstranil. Protože nevím jak to tady u těch moderních produktů chodí-osobně bych do ničeho takového nešel,ale tam ti platí i servis ne? takže pokud tam uděláš nějaké úpravy bez souhlasu,pak s tím pojedeš na servis tak to poznaj a může z toho být pěkný problém. Když chceš auto kde si budeš dělat úpravy-samozřejmě homologované-tak musíš mít vlastní
Jak píší ostatní. Taky jsem zkoumal různé možnosti financování auta a u operativního leasingu mě vyšlo, že je výhodný jen pro velmi bohaté firmy (popř. i OSVČ a i soukromé osoby). Je to velice, velice pohodlný způsob provozování auta, všechno vlastně platí majitel, ale o hodně nákladnější než ostatní možnosti. Definitivně mě odradilo, že při odevzdávání auta po ukončení leasingu Vám firma ještě strhne peníze za každou oděrku, či ťukanec. A nikdo mě nebyl schopen říci, kolik to může být. Takže to bych trnul při každé oděrce. Prý cca 20 až 50 tisíc kč při autě za 600 tisíc korun. Takže s nějakým vylepšováním bych nepočítal (i když za peníze je možné všechno).
Super odpověď! To mi je jasný, že budu muset doplatit určitou sumu,ale zajímá mě, kolik by to přibližně bylo. Nepředpokládám,že bych měl zaplatit celou cenu auta. Pokud člověk např. přijde o práci,ne svou vinou, z čeho asi by měl takovou sumu zaplatit?Zvlášť když auto se nabídne novému klientovi, nebo ho prodají,takže by to měli zpátky 2x?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.