Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kod rádia blaupunkt Punto II

Od: mori* odpovědí: 5 změna:

Prosím o radu jak zjistit kod autoráda Blaupunkt z Punta 188. Výrobní číslo je BP 7641374316. Předem děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

zkusím zítra dopoledne - dnes nemám dekodér k dispozici...

kdyby se někdo ozval dřív, alespoň potvrdím správnost :)

doplněno 19.11.16 10:00:

není tam ještě nějaké jiné číslo? tento kod mi připadne do dekoderu krátký - vychází mi tedy s improvizací 3008 a 1008 - ale mělo by mít to vaše číslo rádia teoreticky o 2 čísla nebo písmena víc.

doplněno 19.11.16 11:18:

ten formát čísla rádia BP by měl být BPX000X0000000 - pokud máte jiné a není na celém rádiu tento typ, bohužel vám nepomůžu...

Originál FIAT by měli zjistit přímo v aut. servisu podle VIN vozu.

mori*
hodnocení

Zdravim, díky za snahu. Zde jsou všechna čísla co jsou na rádiu

BP-Nr 7 641 374 316

Prod.Nr.Fiat 735 289 640

mori*
hodnocení

ještě ja tam vyražené toto číslo

BP 137424815314

hmm, to bude možná ono - ale jsem zase v práci a k dekodéru se dostanu zítra... zkuste třeba sám z uložto.cz - uloz.to/...

uložíte do pc, otevřete přes rar nebo zip program, ideálně rozbalíte někam... Pak si otevřete generátor, vepíšete číslo. Ta X jsou prostě jen čísla z celého kodu radia, která nahrazují podle pořadí číslo uvedené... takže nějak BP X374X4815314 "decode"a vyjdou vám dva kody - většinou ten první funguje

doplněno 20.11.16 08:09:

zkusil jste stáhnout program a dekodovat? vyšlo mi 6454 a 0454 - funguje?

mori*
hodnocení

ok, díky za laskavost a strátu času

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]