Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co použít na namazání motorku ventilátoru?

Od: libosvar odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chrastí mi ve ventilátor topení, pravděpodobně by chtěl namazat, poradí mi někdo čím nebo jakým olejem nejlépe? Co konkor ve spreji? Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

slonbonjohn*
hodnocení

2x

Jj, klidně tam stříkni Konkor

jarda2*

Konkor, WD40 atp. dlouho nevydrzi, ono to neni moc na mazani (Konkor jeste trochu jo). Idealni je asi bila vazelina, dostupna taky ve spreji s hadickou, nebo tam kapnout strikackou normalni motorovy olej, to se mi vzdy osvedcilo.

jabraka*
hodnocení

2x

Chraštění je projevem vůle v ložisku.Tady asi jen namazání nepomůže,nebo jen na krátkou dobu,Konkor je na uvolnění zarezlých spojů,případně ložisek.Když bych takové ložisko chtěl namazat,tak jedině vaselinou.Nejlépe ale vyměnit.

Někdy může být uvolněná,nebo ohnutá vrtulka,stačí zkontrolovat a srovnat.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]