Dobrý večer, dnes se mi podařilo, jak jsem jel autem se studeným tak jsem podřadil z 3 na 2 a 2 tam správně nebyla zařazena a následně jsem pustil spojku a zaškvrčelo v tom. Je to nová octavia a už se mi to asi stalo po 2 na 50 tis km. Hodně se to ničí při tomto špatném zařazení? Díky) Přeji pěkný svátek všem!
Spočítal jsi zuby, nejspíš to převodovka přežila bez úhony. Příště lépe, taky se u toho můžou zuby olámat Dokud kvalt není pořádně zasunutý, tak spojku nesmíš pustit do záběru... Vadný synchron to není.
Buď to podradenie robíte priríchlo a nedosuniete páku do správnej polohy alebo sú nesprávne nastavené tiahla od rýchlostnej páky ku prevodovke.Ak je auto v záruke,tak navštívte servis.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.