Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podřazení a násladné zaškvrčení

Od: skoda7 odpovědí: 5 změna:
Dobrý večer,
dnes se mi podařilo, jak jsem jel autem se studeným tak jsem podřadil z 3 na 2 a 2 tam správně nebyla zařazena a následně jsem pustil spojku a zaškvrčelo v tom. Je to nová octavia a už se mi to asi stalo po 2 na 50 tis km. Hodně se to ničí při tomto špatném zařazení?
Díky)
Přeji pěkný svátek všem!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fik
hodnocení

0x

Špatný synchron,je auto ještě v záruce? to by chtělo opravit poněvadž to už se bude jen horšit

Píše, že neměl zařazeno.

asd1
hodnocení

0x

Spočítal jsi zuby, nejspíš to převodovka přežila bez úhony. Příště lépe, taky se u toho můžou zuby olámat ;) Dokud kvalt není pořádně zasunutý, tak spojku nesmíš pustit do záběru... Vadný synchron to není.

hodnocení

0x

Buď to podradenie robíte priríchlo a nedosuniete páku do správnej polohy alebo sú nesprávne nastavené tiahla od rýchlostnej páky ku prevodovke.Ak je auto v záruke,tak navštívte servis.

hodnocení

0x

Jsou ženské, co takto blbě řadí několikrát denně. Pokud se vám to stalo teprve podruhé, nevidím problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]