Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Včera mi z ničeho nic přestalo svítit pravé přední světlo.Tím myslím komplet všechny žárovky co jsou v bance.Původně jsem myslel že bude stačit vyměnit pojistku ve skřínce v motorovém prostoru.Tu správnou jsem našel,ovšem stále světlo nesvítí.Neví někdo čím by to mohlo být? Dočetl jsem se že je pojistková skřínka i po levé straně u řidiče pod volantem,ale co jsem tak nějak pátral,tak tam by pojistky na světla ani být neměly.A je k nim tedy sakra špatný přístup.
Předem díky za pomoc.
PS:světlo jsem vyndal a zkontroloval konektory i žárovky,vše se zdá v pořádku.
Takže myslíte kusem drátu zkratovat kostru toho světla s nějakou kovovou částí v motoru?
Předtím jsem i zkoušel lehce hejbat s tim konektorem při nastartovaném autě a puštěných světlech a vůbec ani blik.
Paradoxně toto světlo je asi 2 roky staré-tedy novější než to druhé.Napadla mě ještě závada přímo v tom světle,je tam taky ještě náká elektronika.
jj, natáhneš svojí kostru od světla a když se rozsvítí tak víš že ta původní je přerušená.
Elektronika i na parkovačku?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.