Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké relé

Od: rapo odpovědí: 3 změna:

Nikde nemůžu najít jaké relé má být na vyhřívání předního skla u Mondea Mk 2. Řeším příčinu nerozmrazování okna a čumím že v pojistkové skříní to relé doslova chybí...

Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cicko*
hodnocení

0x

Okno náhle přestalo rozmrazovat nebo nikdy nerozmrazovalo? Je tam vůbec sklo s vyhříváním?

rapo
hodnocení

Ano je vyhřívané ... nevím jestli náhle v létě jsem nerozmražoval pro mě je podstatné že tam kde má být relé žadné není tak to ani fungovat nemůže.

rapo
hodnocení

Tak jsem sehal na zápujčku relé co tam má být(vím už aspon jaký) ale nerozmražuje to ani tak... Štáva tam teče, kontrolka v uatě svítí, ale když sahnu na kontakt ve skle je uplně studenej... měl by prý vydávat teplo ale zas na zadním oknu je taky studenej a to fakčí. No pokud někdo něco takovýho řešil napište klidně na forech sem toho načet iks ale pořádně jsem se nic nedozvěděl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]