Nejste přihlášen/a.
dá se prosím někde dopředu domluvit "stop" kamionem dopředu? něco jako spolujízda, ,,,, řidič by dal vědět, toho a toho datumu jedu do španělska/itálie/francie?
díky
cicko. To není tak jednoduché. Řidič možná může být svolný, ale majitel auta to většinou nerad vidí.
Taky by mě zajímali čísla. Tohle není America, kde spousta kamioňáků je owner-operator. Vždycky jsem si myslel, že v ČR řídí dálkový kamion (tahač) v 99% zaměstnanec (jsem ochoten uznat pár OSVČ/DPP řídících tahač patřící zaměstnavateli).
Honzo. Když chceš slovíčkařit... Kolik si myslíš, že jezdí majitelů auta s kamionem do zahraničí? Mizivé číslo.A cicko, na kterého jsem reagovala, napsal svoji odpověď tak, že to vypadá, že skoro každý řidič ho do té ciziny vezme,
Podívej, něco málo o MKD vím. Měla jsem firmu s hezkou řádků kamionů a jezdili jsme ven. Vzít stopaře má svoje klady. Řidič si má během jízdy s kým povídat, není tak unavený atd.. Ale má to i hodně záporů. Autonehoda, kdy je stopař těžce zraněn (a nepiš mi, že od toho je pojistka. To by bylo vidět, že o tom vůbec nic nevíš). Nevíš, co je ten řidič zač. Co když to je drobný zlodějíček, který při nakládce ukradne ve firmě maličkost... No a dopravce dostane stopku pro nakládku. Atd..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.