Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opel vectra 1.9cdti 88kw

Od: vhares odpovědí: 4 změna:

Zdravím,
mám problém se starty u mého opela (svíčky, filtr, startér v pohodě), když sem to dal do servisu, tak mi vyměnili baterku a řekli, že to je tím. Teď sice startuje dobře, většinu času uplně normálně, ale sem tam to trvá třeba 5sec, tak se chci zeptat jestli nevíte, čím by to mohlo být? (2005) Chápu, že starší auto nenastartuje hned, ale 5 sec je u diesela už trošku moc ne? Jinak to nedělá žadný divný zvuky atd. prostě v poho start, akorát to točí déle.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

zkus po ránu před startem odpojit čidlo teploty pro řj a hlaš jak to startuje pokud ok zkus jiný čidlo teploty

někdy to jen prostě krátce žhaví a proto to blbě chytá

vhares
hodnocení

tam právě nejde o starty po ránu, ono to prostě někdy startuje normálně a někdy ne. A dost zajimavý je, že čím větší je zima, tím líp to startuje. Znamý mi říkal, že to budou vstřiky, ale to by startovalo minimálně "divně" po každý nebo ne?

hodnocení

0x

Zaujímavé? Sviečky v dieslu máte v pohode.

vhares
hodnocení

Svíčky jsou změřené, jsou v pohodě. Diagnostika samozřejmě nic neukazuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]