Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nové auto

Od: razov* odpovědí: 16 změna:

Zdravím.

Dá se koupit u autorizovaného prodejce úplně nové auto do 250000kč?Nemělo by být moc malé, motor ve předu aby se dal přidělat závěs, ani metalíza není nutná a elektroniky co nejméně.Prostě pro staršího řidiče.Hledám na netu ale nedaří se mi.Poradte jak na to.Ojetinu nechci mám špatné zkušenosti.A prosím berte to vážně.Děkuji.

doplněno 07.11.16 17:18:

Auto chci koupit za hotové peníze a měl by to být "sedan",výška do 170cm, váha 90 kg.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

listopadova*
hodnocení

3x

Co třeba tohle? Já bych brala Elysée...

tipcars.com/...

tipcars.com/...

tipcars.com/...

tipcars.com/...

hodnocení

2x

Za tu cenu asi jo - máte nějaké další parametry pro splnění? "ne moc malé"je relativní pojem - tj. kombi? sedan? výška a váha řidiče?

doplněno 07.11.16 16:53:

třeba sauto.cz/... - pozor na cenu, ta je s úvěrem - v hotovosti 240tis

nebo třeba sauto.cz/... - super výbava...

motory pod 1200ccm bych se neodvážil kupovat ve větším voze...

doplněno 07.11.16 17:31:

Hledal bych tedy vozy ve dnech výprodeje ( citroen 2x ročně ). Můžete ušetřit třeba 20% z ceny vozu.

Logan je holátko, které je jednoduché, ale motor 0,9 litru je trochu slabý na tu tíhu. Nevěřil bych mu. Citroen z prvního odkazu je podle mne nejlepší možný výběr s ohledem na motorizaci i výbavu. Prostorné a pohodlné.

Další varianty v sedanu jsou spíše ojedinělé - vozy se dnes dělají většinou v "liftback"či "kombi"verzích...

razov*
hodnocení

Auto koupit za hotové peníze,"sedan" výška řidiče170cm, váha 90kg.

hodnocení

2x

Kupte si auto pro důchodce Dacia Sandero verze Open s motorem 1,2 . Mám ho od září a jsem s koupí spokojen.
dacia.cz/...
zde si můžete navolit barvu, výbavu, motor, klimatizaci atd. vyjde to trochu přes 200tis.

razov*
hodnocení

Moc vám všem děkuju za odpovědi,snad si nějaké auto z toho co jste napsali vyberu,ještě jednou díky.

rc
hodnocení

0x

Nevím přesnou cenu,skuste se podívat dacia logan 0.9 tce 66Kw arctica:).Ale co se týče té elektroniky,klidně poskočte i o výbavu níž.

doplněno 09.11.16 07:14:

JEn mimochodem,toto je model před faceliftem,nyní se prodává modenizovaný model i s novým mosoreem 1.0 sce

Nové auto
Nové auto #2

mot
hodnocení

0x
nejakou Ladu, to bude kolem. tech 200tis a elektroniky tam moc nebude, mozna nejaka elektronka:)

hodnocení

0x

určitě budou nějaké akce před vánocemi, tak to sledujte.

fik
hodnocení

0x

Hele co dacia? bude i za méně a ty elektroniky tam moc není. Navíc si myslím že staršímu řidiči dobře vyhoví

dacia.cz/...

Ceník zde

local.dacia.cz/...

hodnocení

0x
V této cenové kategorii levných aut (sedanů) je naprosto bezkonkureční svoji technikou i vzhledem dvojice Peugot 301 a Citroen C-Elyssé...koukněte se pouze na motor 1,6 85kW. Motor jak ze staré školy a i ve spojení s příplatkovýmautomatem s hydrodynamickým měničem jezdí za 6,5 litru. S manuálem za 6.
Nic plnohodnotnějšího a zároveň spolehlivějšího koupit nelze.
Logan je až moc jednoduchý.
doplněno 08.11.16 06:18: Bohužel jsem nečekal, že někdo to pochopí takto, jakože doporučuji Peugot a Citroen kompletně.To není pravda.
Já psal výlučně o modelech C-Elysse a 301. Jsou to auta určená pro východní trhy a na našich cestách jsou se svou technikou dlouhověké.
Jinak Panda s 1,2 51kW je skvělá a spolehlivá taky, ale malá. Ikdyž oproti Citigu je to kus auta
mot
peugot a citroen jako to nejspolehlivejsi na trhu... april teprve bude...

Vážený "rádče"- oproti mému 16 let starému citroenu je 14 let stará fábie 10x častěji v servisu a světe div se, stále rozbitá se svými 50tis km na tachometru - já jezdím do servisu na olej, filtry, brzdy,.. prostě servis kvůli 30 tis km ročně ...

Poraďte, co koupit - ok?

doplněno 07.11.16 22:20:

@mot - doplňte prosím odkaz na statistiku vozů, kde váš navrhovaný kus bude lepší než můj - děkuji.

doplněno 08.11.16 15:45:

pro @mot , který asi ještě hledá nějaké své databáze... - auto.cz/...

už tenkrát byl citroen super vůz. .. a několik posledních let translate.google.cz/...

hubas*

Léty prověřený spolehlivý atmosferický čtyřválec, který nežere, vyšší posez, cena, nezájem zlodějů... PANDA :D

To auto si na nic nehraje a jako jediné nabídne vyšší posez, což je pro staršího řidiče výhoda.

Sedan nemá žádnou výhodu.

asd1

Jen doplnim že ten motor je FIRE 1,2 8V

A ano z nových aut do 250k, menší, pro staršího a moc se nesype to je jedna z mála možností... Doporučuju projet se v tom.

mot
sam vite, ze vase zkusenosti se 2 kusy aut maji statisticky nulovou hodnotu.
Pro rádce mot: Bavíme se o autech za 250t Kč.
Až se bude řešit auto s cenou přes milion tak o Peugotu a Citroenu nebude řeč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]