Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skoda octavia 1 1.9tdi face

Od: fanys odpovědí: 3 změna:
Zdravím,mám takovou závadu na zapalování strčím klíč do zapalování a jde tam strašně jemně,jednotlivé polohy nereagují,klíč se protáčí bez odporu,myslím že se protáčí celé zapalování,dokola se neprotočí.klíč jde vytáhnout kdykoliv.po chvilce ,,lup" vše zase jde.hlava mi to nebere.u všech klíčů stejné.neřešil jste někdo?díky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

vytáhni vložku ze zámku-tu elektrickou část pak se veme pluchý šroubovák a zkusíš jestli chodí první poloha-kontrolky a poloha start pokud ano je v háji samotná spínačka

repkin*
hodnocení

0x

Řekl bych, že je závada ve vložce zámku spínací skříňky, patrně tam praskla nějaká pružina či se odlomil nějaký zajišťovací "čep".

doplněno 06.11.16 10:00:

Asi bych to radši konzuloval s někým kdo se specializuje na Škodovku, případně rovnou ve Škodovce, vím, že podle klíče udělají nový zámek. Takže pokud by to nešlo opravit, měli by být schopní udělat nový zámek podle starého klíče.

fanys
hodnocení

Jen mě zajímalo zda nekdo neřešil,v týdnu vyhledám profika.díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]