Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nafukovací kola

Od: martindonc* odpovědí: 10 změna:
Dobrý den nevíte kde bych sehnal nebo koupil nějake nafukovací kola aby měli otvor na hřídel 12mm a průměr celeho kola cca 30cm. Potřeboval bych to na pohonnou nápravu. Ďekuji předem za odpovědi.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Průměr kola 300mm zhruba odpovídá rozměru 12". Tyhle rozměry plášťů se používají na kočárky, koloběžky a kola pro nejmenší (tuším taky na ty malé modré dvoukoláky). Průměr osy 12mm rovněž nebude nereálný, maximálně to doženete nějakým pouzdrem.

hodnocení

0x

Poměrně dost záleží na tom, jestli to kolečko bude zatíženo 20 kg, nebo 20t. Jelikož tyto údaje nedáváte na vědomí, zkuste si konkrétně vybrat třeba tady:

conezlin.cz/...

martindonc*
hodnocení

Mělo by to urahnout 200kg.
doplněno 05.11.16 17:18: No a jak to tam obědnam a zjistim kolik to stojí.

200kg na hřídelce 12 mm? Co to máte za kosmický materiál?

martindonc*
05.11.16 17:08
hodnocení

Motokaru

No tak ty kola ze Zlína jsou spíše na zahradní techniku a pod. Motokáry jsou trošku o něčem jiném. Ale skutečně zvažte, jestli hřídel 12mm je dostatečná, mě to přijde poddimenzované.

Kola na motokáry třeba zde:

alukolabazar.cz/...

martindonc*
hodnocení

To je motokara ze dřeva domácí výroby. Koupil jsem si trubku a tyčku která se vejde ťesně do te trubky aby se v ní točila. Do prostřet jsem si dal řemenicu. Řemenice se točí s tou tyčkou (hřídeli) a na koncích te tyčky je 12mm tyč a na tu tyč potřebuji kola.
doplněno 06.11.16 20:48: 12mm jsem myslel prumer tyče (hřídele) na delku ma 6cm.
martindonc*
hodnocení

Nevíte jak se na tomto eshopu obědnáva. Nebo vždy když kliknu na koupit tak se dostanu do košíku ale tam neni ani napsaná cena pak dam odeslat a otevře se tam nějaky čtverec na ňejakou otazku nevíte jak na tom obědnat. děkuji . conezlin.cz/...
jdukolem

Ty jsi Vietnamec?

martindonc*
08.11.16 21:23
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]