Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Mám pozemek, jehož povrch je štěrk a potřebuji na něm vyznačit parkovací místa - tzn. značení mezi jednotlivými místy.
Zkoušel jsem barvu, natažení provázku na místo čar a vše šlo hned pryč. Dnes jsem objevil Pavement Marker značky, které jsou ale opět a jen do asfaltového resp. pevného povrchu.
Rád bych nalezl levné a účinné řešení, které vydrží. Napadlo mě řešit pomocí pásovin s dlouhými hřeby, ale to je ekonomická sebevražda...
Děkuji za Vaše podněty, rád bych zde vybral vhodné řešení...
, veZdravím,
záleží na tom, kolik míst atd.
Na štěrk asi nejlevnější je koupit větší víčka na pl/..., v jejich středu vyvrtat 12 díru, koupit roxor pr. 12mm, nařezat ho na délku 20 - 30cm, pak ho zavařit do děr ve víčkách, zabrousit vršek víčka, nastříkat žlutou barvou a zatlouct do země.
O takto vyrobené a připevněné značky si nikdo nepoškodí pneu (při najetí autem se budou spíš zamačkávat do zeme), budou dobře viditelné a téměř věčné. Údržba bude spočívat v případném ometení štěrku ze značek (1x týdně až 1x měsíčně - podle potřeby).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.