Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak opravit

Od: beda* odpovědí: 4 změna:

Prosím,poradte mám felicii 1,3 mpi praskl mi chladič, už byl starý,normálně jsem ho vyměnil vše funguje jen od té doby nejde ukazatel teploty. Vyměnil jsem všechny čidla a nic. Normálně topí vše fungujje. Občas se tedy jako ta ručička pohne ale jinak je stále dole.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nejsem si jist,ale chladič nemá nic společného s čidlem teploty pro budík-toto je většinou stejně jako čidlo teploty pro ŘJ na termostatu nebo bloku motoru,na chladiči bývá většinou jen čidlo pro sepnutí sahary,ventilátorů chladiče!Nerozpojil jste nechtíc někde dráty do něj? projdětete to!

doplněno 31.10.16 21:16:

Tak a teď tu nastali 2 možnosti-prasklý chladič a jeho výměnan souvisí se špatným čidlem teploty a pak už neukazovalo před výměnou hladiče.nebo bylo OK ale praskl chladič a při výměněn se něco navíc poškodilo či rozpojilo! Prostě nejprve jít po kabeláži a pak laborovat s čidlem!

hodnocení

0x

Jako první zkus jiný teplotní čidlo.Já taky jednou jsem si kupoval teplotní čidlo a bylo špatné.Teplotní čidlo jsem šel reklamovat a v prodejně mě daly noví a bylo funkční.Nebo aspoň to čidlo proměřit,jestli ukazuje správný hodnoty.když to nepomůže napoj to na diagnostitu.Ještě může byt nějaký studený spoj v přístrojové desce.

fik
hodnocení

0x

Chladič nemá nic společnýho s čidlem teploty. Termostat to podle mě bude. Je stále otevřený a prostě se to dostatečně neohřeje. Zase mě mate že ti to topí,ale to může být jen pocit,felda topí dobře a i když je to na 70 stupních,může se ti zdát že to topí normálně.

Pokud to nebude termostatem,tak ti zkátka odešel budíček. I kdyby jsi koupil čínské čidlo teploty,snad by aspoň chvíli regovalo

hodnocení

0x

Tchán má stejnou závadu. Budík nebudíkuje. Vyměněno vše včetně budíku, závada neodstraněna. Pokud nepomůže výměna ani jedné z komponent, je závada přímo v plošném spoji desky přístrojů. Já měl obdobný problém u palivoměru, pomohla výměna tišťáku. Dneska bych to už asi rozhodil a vyzkoušel proměřit kondíky (vysychá elektrolyt a funkce se jednoho dne nedostaví), tehdy mě to stálo šestikilo.

Jak tak čtu příspěvky nad sebou: Otočit šroubkem 10 haléřů, vědět kterým, rada k nezaplacení...;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]