Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava podřeného a trochu promáčkléh blatníku

Od: debil odpovědí: 2 změna:

Zdravím! Protože jsem debil a málo jsem si najel s dodávkou, tak jsem podřel a lehce pomačkal blatník. Dávat do opravny se mi to nechce, protože by to asi byla pálka. Takže jsem včera studoval jak na opravu. Bruska až na kov, základovka, tmel, plnič, lak - pokud jsem správně pochopil. Když ale koukám na fotku - poškození není až na lak, tak se chci zeptat, zda-i by nestačilo povrch dostatečně zdrsnit, očistit, odmastit a na to tmel, plnič a nakonec lak. Díky za případné rady :)

Oprava podřeného a trochu promáčkléh blatníku

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jafkalda
hodnocení

0x

Jasně, že by to stačilo. Spíš by to chtělo ten blatník vyrovnat, to bude složitější, než to lakování.

debil
hodnocení

V domácích podmínkách a bez dalšího poškození laku to vidím jedině na vyrovnání vrstvou tmelu :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]