Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny motoristy.. Mám takový problém.. hledám někoho, kdo by se mnou byl v kontaktu přes e-mail v případě, že budu potřebovat poradit co se týče automobilu.. V autoškole mě skoro nic nenaučili co a jak.. Jestli je tu někdo takový, kdo by se mě ujal, prosím ozvěte se.. Rád se něco nového dozvím a naučím.. Děkuji za odpovědi s pozdravem Liberečák
no je to dlouhá story.. před časem jsem u jednoho z Kauflandů v Liberci vletěl do obří díry, byť jsem se jí vyhýbal a v té díře ráfkem přímo na roh kanálu...takže ráfek se trochu ohnul (krajní část).. tak jsem to vyklepal a nechal vyvážit kolo.. ale nastal problém, že za jízdy vibroval a kmital volant.. v pneuservisu mi řekli, že kolo je v pořádku.. včera jsem objížděl pneuservisy, kdo mi nasadí celá kola se zimáky.. nikde mě nechtěli vzít, že mají plno.. tak jsem si je tam nějak nasadil sám.. mám naprd hever, že mi třeba 3x sjede, protože tam není zespodu auta pořádně kde ho uchytit na takovou věc s drážkou.. takhle mi už nadělal rýhy na prazích.. no ale nasadil jsem je.. volant mi již nevibruje.. dál jsem nevěděl v jakém množství nalít nemrznoucí kapaliny.. tak jsem do chladiče nalil 0,5 litru Fridexu Stabil a do odstřikovačů také zhruba 0,5 l nemrznoucí směsi do odstřikovačů, řádně zamíchal a projel.. snad se nic dalšího nevyvrbí..
nemrznoucí směs MUSÍTE dolít podle měření. Jinak Vás můžeme potkat až zamrzne někde u kraje silnice a budete kouřit!
doplněno 15.10.09 14:47:Jaké máte vozidlo?
Fridexu jsem tam nalil dostatek.. co se vešlo.. budu dolévat.. u nás je zatím 0,5 stupně nad nulou.. mám Škoda Felicia II 1,3 GLXi
bez měření není vědění, jestliže jste dolil 0,5 litru do chladiče kde byla pře tím jen voda, tak to zamrzne při mrazu..
Hustota se musí měřit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.