Nejste přihlášen/a.
Viliku jehezké že máte pojištění asistence ale pokud prorazíte obě zadní pneu na dálnici v Rakousku v sobotu 10.00h taak vám je pojištění na prd.
Odtažení do Vilachu a čekat do 10.00h pondělí než otevřou servis.Mám naštěstí dobrého kamaráda který naložil zimáky do svého auti a dovezl až na místo poruchy.Ještě jednou dík HONZO !
V chorvatsku? jestli chceš jet až nyní tak spíš s tím že odrovnáš motor,počítej s tím že se tam moc neohřeješ,ale to jen tak mimo. Jinak proč by jsi měl odrovnávat motor? auto je snad od toho aby jezdilo a právě naopak,pokud motor běží v režimu kdy je prohřátý,se opotřebovává daleko méně než když se s tím jezdí okolo komína a pořád se startuje nebo se to ani neprohřeje. Podívej se jestli máš dost všech kapalin,nahuštěný kola.
Jezdím každoročně s feldou 1,3,vždy bez problému. Tenhle rok baška voda,určitě k 1000 kilometrů a to jsme toho ještě mrtě najezdili tam.
Pokud pojedeš po první,určitě po dvou hodinách přestávky. Víc než jakákoliv asistence,ti pomůže dát auto zkontrolovat do servisu jestli tam nečíhá nějaká zrada. Jinak v tom není problém. V rakousku máš známku,ve slovinsku taky. V chorvatsku si na mýtnici vezmeš lístek,tam kde sjíždíš tak zaplatíš a hotovo,taky pro cvičený opice. V cizině si dávej bedlivý pozor na pravidla,třeba v rakousku to není jak u nás že bububu a příště to nedělej,nebo za 1000 pokuta,tam jsou nekompromisní
K moři se dá pochopitelně dojet i bez použití dálnic a placení poplatků. Stačí jet po silnicích 1.třídy. Trvá to déle, za to ale více uvidíš.
Jet cirka 1000 kilometrů po silnicích první třídy to máš na dva dny určitě. Po tý dálnici se to dá zvládnout bezpečně za jeden. To nejsou dálnice jak u nás,to jsou opravdu perfektní silnice a stejně ta dálnice většinou kopíruje starou silnici,takže pokud se chceš někde zastavit,tak klidně můžeš. Myslím že za tu rychlost a bezstarostnost ty poplatky nejsou tak hrozný. Proto to tam vystavěli aby jim turisti nejezdili centrama měst a vesnic a aby tam měli trošku klid. Dokážeš si představit třeba v sezóně kdyby tam ta dálnice nebyla? to je hrozná představa jak pro místní tak pro ty kdo by tam jeli
S panem Čtenářem musím jen souhlasit. Je to taky moje metoda. Je fakt, když jedu tam, tak se snažím být u moře co nejrychleji. Ale naopak zpět plánuji ty nejnemožnější trasy. Třeba před dvěma roky se nám podařilo fakt projet celou trasu z Istrie domů bez poplatků. Bylo to krásné, ale dost dlouhé (ale na den). Můžu dát i jiné tipy - Passo di Monte Croce, Vršič pas, Tauernpass, Grosgnockner hochalpenstrasse, atd.
Ty rakouské alpské přejezdy jsou placené (Grossglockner se slevou v předprodeji letos za 30€).
Když se pohybujete v těchto končinách Slovinska/Itálie, zkuste Mangartské sedlo ( mapa) a související Predil pass.
Sorry, ten Tauernpass je bez poplatku. Popletl jsem to s tím dálničním tunelem (Tauerntunnel), který je za extra příplatek.
A to jen pro zajímavost. Tauern passy (čili česky sedla) jsou vlastně dva. jeden Radstater tauern pass. Ten je ve středisku Obertauern. A pak je originál Tauern pass, ten je blízko obce Hohetauern (a jde to tam pěkně z kopce). Píšu o tom proto, že to tam mám rád.
Koukal jsem, kde ten Hohentauren je a sakra! tudy jsem chtěl příště jet, ale jen jako zkratkou místo S36. Neuvědomil jsem si, jak je to moc do kopce. Možná bude rychlejší to objet údolím.
Výlet bych si tam ale chtěl udělat. Vypadá to moc hezky (wiki).
Co ten vedlejší Solkpass? To má být ještě větší nášup a sešup
mapa s oběma průsmyky (Solkpass je žlutá silnice vlevo s obcí Sankt Nikolai im Solktal uprostřed)
Fabie je na Chorvatsko úplná stíhačka. Lidi tam dojeli na chrchlu, fichtlovi, pařezu, Babettě nebo 30 let staré Š120.
To ještě nic není,jezdilo se do bulharska trabanty. Pětičlená rodina naskládaná v trabantu,tehdejší balkánský silnice,žádná klimatizace. To už si dnes lidi ani nedokáží představit natožpak to absolvovat.
Toho bych se v žádném případě nebál. Sám jsem ve Fabii 1,2 htp několikrát jel a bylo to dobré. Sám jsem zdolal s Felícii 1,3 dost alpských průsmyků, a šlo to (a ne, že ne, jak říká můj oblibený komentátor Jaromír Bosák). Pravda je, že čím silnější a větší auto, tím to jde jednodušeji a pohodlněji. Ale spíše je otázka, o co z toho Vám jde. Samozřejmě v případě poruchy (která se nevyhýbá ale žádným autům) musíte počítat v zahraničí s daleko většími náklady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.