Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vymena tesneni pod hlavou citroen xantia 19 t

Od: dury123* odpovědí: 4 změna:

dobry den menily mi tesneni pod hlavou na citroen xantia 19td varilo mito tak servisak mi rekl ze jeto tesnení tak ho vymenil udelal mi novy rozvody novou vodni pumpu. a nastartujuto a hned zastudena mito vali ven vodu prosim poradte

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jediná rada:REKLAMACE

fik
hodnocení

0x

Reklamovat a pak vyměnit servisáka-to bude asi pěkný pacient že ti dá opravený auto z kterýho lítá voda ven,nějaký ten pouliční opravář co vylezl se čtyřkama s učňáku. Pak možná taky trošku zapracovat na pravopisu když se někde ptáš

hodnocení

0x

jako přes zavřené víčko to vyhodí vodu? to by muselo někde fest fučet do vody.. otazka je jestli dal hlavu hlavařovi na srovnani a otlakovani.. může byt klidně prasklá..

hodnocení

0x

Vařilo to ,a to jen tak od pasu hned že vyměnil těsnění,jen tak bez dalších věcí?-Nejprve zjistit pro vaří a dle toho postupovat!Ne vždy to musí být těsněním nebo hlavou!Další věc-sundal-li hlavu z dehtu-tato by se měla vždy otlakovat a pak minimálně změřit rovinnost a poté orovnat!Jinak tyto motoru jsou jedny z nejlepších předkomůrkových D a TD,kde hrozí právě problém při uvaření!

Resumé zní-REKLAMOVAT práci u daného mechanika (Navrácení peněz za zpackanou opravu) a pak najít lepšího mechanika!

Odkud jste?Znám pár mechošů na motory od PSA!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]