Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hluk motoru

Od: topirek* odpovědí: 1 změna:

Dobry den zda se mi ze mám dost hlucny motor a slisim cvakani na co se mam podivat nebo to dat do servisu? Astra g 1.8

děkují

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Hlučný motor nevím ,ale to cvakání-kolik je tam oleje a jaký olej a jak dlouho? To jsou zásadní otázky.Totiž,dle mne to cvakají hydroštely ventilů ,což znamená málo oleje, nevhodný olej ,nebo je tam hooodně dlouho. Hlučnost nevím čím jste to natáčel,ale dle mého soudu je to OK ,jak zní se zavřenou kapotou a jak je hlučný v kabině při jízdě (osobně moje venku docela tiché 1,8-16V ale vevnitř je slušně slyšet, za to třeba v kolegově 2,4 benálu vevnitř nemít otáčkoměr tak bych pomalu nevěděl že je nastartěný ale venku je stejně hlučné či tiché? jako moje )

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma cvakání hydroštelů

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]