Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
prosím můžete mi někdo poradit čím natřít na zimu gumy okolo dveří,aby se nestalo,že dveře při větších mrazech nepůjdou otevřít?Díky za odpověď
přesně tak, já je stříkal nějakým silikonovým olejem a pak rozetřel hadříkem. Asi před dvěma lety jsem koupil u benzinky takovou tubu co má na konci houbičku podobně jako dnes krémy na boty a tou to jde dobře a vždy dveře otevřu. Je to 20 minut co jsem na to upozorňoval známou aby nedopadla jako před rokem kdy lezla do auta zadními dveřmi které se jí jako jediné podařilo otevřit
Stálo to asi 50 korun a počítám ještě tak na dva tři roky tam toho je a to mažu na dvou autech po pěti dveřích.
Jinak nejen k tomuto opatření před nadcházející zimou právě dnes v mladé frontě auto.idnes.cz/...
Souhlas - rozhodně glycerin, vydrží nejdéle. Jsou k dostání i speciální glycerinové přípravky pro ošetření gumových těsnění, např: www.sportovniauto/...
Prostredky na bazi glycerinu jsou fajn. Ale jenom dokud nemate bezramova okna (a ze primrzaji jedna radost - hlavne, kdyz za ne vlhkost krasne muze). Precejenom mit upatlany sklo od glycerinu...
Na to se pak prave hodi ten suchy teflon, jak jiz psal myslim Celp.
Domnívám se, co motorista, to dva nápady. První špatný, ale druhý už dobrý. Používal jsem indulonu, páč ta byla všude. Dneska používám konkor, páč ho mám hodně. Samozřejmě v obchodech dostanete spostu přípravků, všechny fungují.
Je to ale o penězích.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.