Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak rozebrat přední světlo na autě?

Od: danek11 odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

zatéká mi do předního světla a navíc svítí moc nahoru, parabolu bych chtěl trošku naklonit, seřizovací šroubek je strhnutý.

Nevíte zda by šlo přední světlo rozdělat? Nemáte někdo nějaké zkušenosti?

Poté stačí zalepit silikonem?

Děkuji vám

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

karel1234
hodnocení

0x

Opet otazka pro vestce s kristalovou kouli*zed*

Co takhle napsat o jake auto se jedna!

mzxy*
hodnocení

0x

rozřezat a zalepit

jinak nové světlo na většinu bežných aut stojí kome tisícovky, jen to čína ale svítí

fex
hodnocení

0x

Jojo, sklo nebo plast z čelní strany se dá odřezat. následně po pečlivém zalepení klasickým silikonem žádný problém.

fik
hodnocení

0x

Musíš napsat jaké auto,třeba u feldy se dá sklo nenásilně oddělit,pod ním je gumové těsnění které se dá(dnes už obtížně)koupit a vyměnit. Pokud je to plast na pevno tak bych to nekuchal,stejně to akorát zničíš a už nikdy nezatěsníš tak jako z výroby. To ti pak nezbyde než koupit nový světlo. A vykašli se na čínu,nejde o to že svítí,taky aby nesvítilo,ale do roka je máš matný jako originál po 15 letech. Hlavně třeba na zadních je to vidět,zase uvedu jako příklad tu feldu. Originál zadní světla hella jsou pořád pěkné i po těch letech. Ty čínské náhražky jsou po pár letech tak matné že už to ani skoro nesvítí

vanad1*
hodnocení

0x

1ks světlomet Octavia 2549,- / Fabia 1999,- . Silikon určitě ne, sesychá.

hanesz*
hodnocení

0x
Bude to hodně náročné. Zkuste napsat ty automobilu. Dělal jsem kontrolu kvality ve firmě, která vyrábí svetlomety a některé se lepí, což je ta horší varianta a některé se šroubují.
Např. fabie nebo Octavie se lepily. Slepené světlo nerozděláte aniž byste jej nepoškodil.
Sešroubovaný světlomet rozděláte, pokud se k němu ovšem dostanete tak, abyste jej rozšrouboval ale podle mě si jej stejně neopravíte.
karel1234

Omyl!Konkretne svetlo fabie jde nahrat horkovzduskou v miste lepeni a krasne se otevre.Zpet staci nahrat puvodni lepidlo a opet slepit.Delal jsem to uz vicekrat,kvuli oprave kolecka sklonu parabol.

danek11
hodnocení

Dobrý den,

je to opel tigra.

Navíc se světlo rosí, četl jsem někde, že je potřeba zespod navrtat 2 dírky cca 3mm a přestane se rosit, máte s tím někdo zkušenosti?

Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]