Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, přišla mi úplně nová autobaterie EXIDE a po namontování do auta to nenastartovalo, takze zase vyndat a dal jsem ji na nabijecku. Pomoci testeru byla prazdna. Na nabijecce byla pouze pul hodiny a ukazatel mi ukazal ze uz je nabita.. Je to mozne? Neni spatna? I tester mi ted ukazeji full. Mam strach ji tam dat. dekuji za nazory
Je bezudržbová. Nabíječku mám pouze obyč tuto rr-naradi.cz/... kdyz jsem to pripojil tak mi ukazovala číslo 3 a za půl hodiny to bylo na nule.
Jak nestartovala?Ani nerosvítila kontrolky?Jakého testeru?Jak prázdná? Normálně ji dejte do auta a vyzkoušejte ,z čeho máte strach?
Tester akumulátorů zatíží velkým prodovým odběrem akumulátor a měří stálost napětí na akumulátoru. V podstatě to je simulace startéru. Diodový voltmetr neukazuje skutečný stav.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.