Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
potřebuju koupit nové žárovky do osvětlení SPZ na Peugeot 407SW a nikde nemůžu dohledat jaký typ tam je použitý.
Nevíte to někdo z hlavy, nechce se mi jít ven rozebírat světlo
A v jakém světle? Hlavní světlomety blikače (p+z) ,parkovačky,zadek-obrysovky,brzdový mlahovka(p+z)?Matně tuším když jsem jezdil ne s SW a le s breakem tak měl hlavní H4. a ostatní je víceméně standart.
Srry přehlédl jsem-zadní= sufitka snad u všech modelů, nejen od PSA .Teda pkd nejsou dnes moderní leddiody!
doprčice zadní=sufutka dnes to nejak nejde! osv.SPZ= sufitka!
Nechci zpochybňovat názor Diesela, nemám ani 407, nicméně v mém služebním Partnerovi nejsou sufitky, ani LEDy, nýbrž 5W celoskla. Nedávno jsem jej měnil, takže si to ještě pamatuji.
Přesně jak píší kolegové,je tam 5W celosklo,ta krytka je jen nacvaklá pokud vím,odcvaknout,vyndat žárovku,dát novou,zacvaknout,mělo by to jít rychle,žádný složitosti v tom nehledej
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.