Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žárovka osvětlení SPZ Peugeot 407SW

Od: requied® odpovědí: 9 změna:

Zdravím,

potřebuju koupit nové žárovky do osvětlení SPZ na Peugeot 407SW a nikde nemůžu dohledat jaký typ tam je použitý.

Nevíte to někdo z hlavy, nechce se mi jít ven rozebírat světlo :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A v jakém světle? Hlavní světlomety blikače (p+z) ,parkovačky,zadek-obrysovky,brzdový mlahovka(p+z)?Matně tuším když jsem jezdil ne s SW a le s breakem tak měl hlavní H4. a ostatní je víceméně standart.

doplněno 20.10.16 21:26:

Srry přehlédl jsem-zadní= sufitka snad u všech modelů, nejen od PSA .Teda pkd nejsou dnes moderní leddiody!

doplněno 20.10.16 21:28:

doprčice zadní=sufutka dnes to nejak nejde! osv.SPZ= sufitka!

Nechci zpochybňovat názor Diesela, nemám ani 407, nicméně v mém služebním Partnerovi nejsou sufitky, ani LEDy, nýbrž 5W celoskla. Nedávno jsem jej měnil, takže si to ještě pamatuji.

eshop.svetluska.cz/...

Zase v našem služebním Partnerovi jsou sufitky! Fakticky jsem zatím v osvětlení SPZ jiné neviděl !

hodnocení

v jakém světle? vždyť jsem to v dotazu napsal hned 2x :)

hodnocení

ano, dneska Vám to opravdu nejde...

teď jsem našel online manuál a je tam W5W, takže žádná sulfitka...

manuals365.com/...

fik
hodnocení

0x

Přesně jak píší kolegové,je tam 5W celosklo,ta krytka je jen nacvaklá pokud vím,odcvaknout,vyndat žárovku,dát novou,zacvaknout,mělo by to jít rychle,žádný složitosti v tom nehledej

hodnocení

žádný složitosti v tom nehledám, jen jsem byl línej jít do garáže a světlo rozebírat abych zjistil typ žárovky co mám objednat. :)

mzxy*
hodnocení

0x

já tam dal LED-ky z OBI s 1 diodou a svítí v svítí, vícediodové nevydrží

hodnocení

Ty vícediodove jsem zkoušel na jiných autech a opravdu moc nevydrží.
Teď jsem zkusil objednat tyhle, tak jsem na to zvědavej.
pages.ebay.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]