Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Audi A4 15000Euro - levné nebo drahé?

Od: audinar odpovědí: 9 změna:

Audi A4 2003, najeto 120,000, servisované, cena 15000 Euro

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Kupujes? Prodavas? Chlubis se? Je rozbite? Ukrad si ho? Ukradli ho Tobe?

Co mi s tim tady?

audinar
hodnocení

Kupuju, a nevím jestli si myslíte že ta cena je o.k vyděl jsem tam i za 17-20,000 ale také za 13,000 co by jste doporučil jakou cen mají asi tyto typy vozu cenu? Mimochodem chci to kouúppit ve španelsku

alf*

ještě dvě, tři dopřesnění a možná někdo bude moci odpovědět. První co jsem našel z toho roku bylo za 230000 to jest kolik, 8-9 tisíc eur, nechce se mi to počítat, v popisu servisní knížka, dovoz, nebourané, garážováno,

audinar
hodnocení

takhle já to chci koupit ve španělsku jako dárek žene která tam bydlí a tam sem našel za 8-9 pouze nějaky havar atd. jinak ty ceny těch s tou lepší výbavou a silnějsí motorertfgm a málo najetých km Jsou zakolik, poradte kde jste čerpal v tom španělsku?

nespokojenyurednik

když máš na audinu, a budeš mít i na servis, který není zrovna nejlevnější, tak si připlať a kup si audinu v SRN.

hodnocení

0x

Pokud je to pro zenu, tak nez po A4 bych od AUDI v teto cenove hladine koukal po A3. Nebo lepe S3. Nevim proc, ale zeny vetsinou preferuji mensi auta pred limuzinama (nebo pak Q7, ale to uz je nekde jinde :) )

Zda se to vyplati byste musel napsat vic. Jakou to ma vybavu, jaky je stav. Proste se musi porovnavat auta individualne kus od kusu.

audinar
hodnocení

Takhle asi jsem tu otázku neformoval moc dobře, já chci ujistit okolo jaké cenové relace se pohybuji tyto vozy, ročník 2003-04

nespokojenyurednik

stačí se podívat na www.mobile.de, www.autoscout24.de, tam s e prodávají většinou normální auta...na české bazary bych se nedíval...

audinar
hodnocení

Děkuju mockrát, ale jak jste si jistě všiml tak já se poptávám po autu ve španělsku tak ne autoscout24.de ale autoscout24.es a tak se Vás chci zeptat o kolo jaké částky v Eurech se tam ve Španělsu tyto vozy pohybují?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]