Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava svepomocí?

Od: kikus odpovědí: 3 změna:

Dobrý věčer

před týdnem mi odřela auto paní od nas z baraku když se snažila vycouvat

ona vše ted vyresila a donesla mi jen čís.pojistné událosi se kterým musim dojít na jeji pojištovnu Allianz

mě ale momentalne zajíma jde stale opravit si auto svépomocí? dřív to prý podle mého dědečka šlo ale jak to probíhalo nebo tak už neveděl

Nevíte někdo jak to probíhá?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Domluvte se s likvidátorem, že chcete výplatu pojistného plnění rozpočtem. Běžně se to nedělá, ale občas se někdo domluví takto. Buď na to přistoupí nebo ne.

mire*
hodnocení

2x

V pojišťovně vám udělají rozpočet opravy, spočítají kolik by to stálo v servisu a je na vás, jestli si to dáte opravit v servisu a nebo jestli si ty peníze necháte vyplatit a opravu si zařídíte sám. Oprava v servisu má tu výhodu, že když se přijde na větší poškození než bylo původně vidět, tak s tím nebývá problém. Ale pokud je to jen nějaká povrchovka a nejste cimprlich na dokonalý vzhled, tak bych bral ty peníze a opravu si udělal.

hodnocení

2x

Přijde(zavolá) k vám likvidátor, nafotí,prohlédne a domluvíte další postup.Cenu oprav rozpočtem (svépomocí) většinou neřekne hned (musí vypočítat podle tabulek+amortizace atd.) Něco je tady finance.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]