Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Placení povinného ručení

Od: plac odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,Koupil jsem auto,jsem ztp.Napsal jsem ho jěště na pojištění minulého majitele,který pojištění brzy zruší.Auto je nyní zazimované a minimálně do jara bude na špalkách.Musím mít nějaké pojištění?Vím,že žádnou nehodu nezpůsobím.Díky za odpovědi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Můžete dočasně nechat auto vyřadit z evidence registr-vozidel.cz/...

hodnocení

0x

Jestli to má značky, tak pojištění odpovědnosti za škody bla bla bla... musí být. Jinak si vás najde mafie zlegalizovaná pod názvem subjektu Česká kancelář pojistitelů a budou vymáhat dost tučné výpalné.

Ernie-trochu se pleteš dnes už toto nevymáhají-jedině pokud by způsobil nehodu!Už několik let je zrušeno!

doplněno 15.10.16 12:53:

Pláč-buďto institut dočasného vyřazení nebo uzavřít PR a pak zaplatit i když nebudeš jezdit !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]