Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Peugeot Boxer 2.5tdi 79kw klepaní v motoru

Od: pata odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, asi před tydnem mi začal klepat motor. Z počátku to klepalo jen trošku, ale co den se to stupňovalo a teď už to klepe celkem dost. S dodávkou nájedu denně 150km. Nejvíc to jde slyšet při volnoběhu a nebo když jemně sešlapnu plyn. Pokud jedu z kopce a necham zařazenou rychlost, tak to neklepe. Když otevřu kapotu, tak to klepani jde slyšet nahoře, ale může se to jen zdat. Budu rad za každou odpověď. Jinak motor jede dobře, náklad bežně 600-1000kg kopce zvlada v pohodě. najeto cca 400tis.

doplněno 19.10.16 00:01:

pridavam video jizdy jak to klepe

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kkl
hodnocení

1x

spíš bych asi řekl futro pístního čepu nebo velké vůle na klikovém hřídeli?

hodnocení

0x

Zdravím,tak to budou už asi vymlácení hydroštely ( hydraulický zdvihátka).Kdy jste měníl naposledy olej? ;)

pata

Zdravim, vlozil jsem do otazky video ktere jsem nahral na mobil, poslechnete si to? Zda nepoznate presneji co to muze klepat. Dekuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]