Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skútr nebo supermotard pro denní ježdení

Od: ojamlynar* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chtěl bych si nechat poradit od nějakého odborníka pres motorky. Chtěl bych se Vás zeptat jestli pro kazdodenní ježdení je lepší skútr Aprilia SR 50 nebo Derbi Senda SM 50. Jde mi o to, abych mohl každý den jezdit a do motorky nehrnout zbytečné peníze na opravy. Zajíma mě jestli by skútr vydržel každodenní ježdení např. 30km a v případě, že by se motorka ničila, u čeho z těchto dvou motorek mohou být opravy snažší. Možná se ptám na úplně hloupou otázku, ale zajímá mne Váš názor

Předem dekuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomh*
hodnocení

2x

Doporučuji Aprílii, více snese a náhradní díly nejsou tak drahé, nehledě na to, že je na to spousta dílů tuningových za vyloženě příznivé ceny..Pro více informací ti doporučím skutrforum.cz

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

záleží také na tom, zda budete jezdit neustále jen kvalitní asfaltkou, nebo i nějakým zpevněným - nezpevněným terénem, atd...u skútru bych volil v každém případě něco s většími koly, než má Vaše Aprilie, jízda je pak úplně o něčem jiném, a také bych bral silnější motor..osmdesátku, stovku, stopětadvacítku...pokud Vám jde o denní dojíždění...je rozdíl jezdit denně na plný plyn "otevřeným" roztřeseným strojerm rychlostí 50-60km, nebo na půl plynu sedmdesát-osmdesát se značnou rezervou...

petr123*

Ohledně toho objemu je to samozřejmě pravda, ale zase to znamená speciální řidičák na motorku... Navíc je rozdíl i v samotné ceně motorky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]