Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr rodinného auta

Od: mikaelwagner* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, o autech a jejich technických údajích nic nevím a tak požadují pomoc. Mám 3 kandidáty a nevím jakého vybrat.Jsem podnikatel takže DPH si dám do nákladů a kdybych měl chyby v textu tak mě omluvte nejsem čech.Na auto jsem schopen uvolnit 3 miliony.Moji kandidáti jsou 1.BMW 750i 2016 2.Mercedes C class C220CDI combi 3.Volvo xc90 2016 jde mi hlavně o bezpečnost proto vybírám dražší auto protože mám 2 malé děti. Prosím poraďte co si vybrat. Přepínám obrázky všech tří aut. Předem děkuji za odpovědi.

Výběr rodinného auta
Výběr rodinného auta #2
Výběr rodinného auta #3

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

08.10.16 20:31
hodnocení

0x

Volvo.

Z těch tří bych též bral to Volvo

hodnocení

0x

za mě Volvo je jasná volba

mot
hodnocení

0x
dph do nakladu? to je co?

hodnocení

0x

No já bych si koupil všechny tři 1)Na jezdění za klienty a vození dětiček do školky 2)Na dovolenou a velké nákupy 3)na zimu a výlety do hor:)

A teď vážně jestli si neděláte ( ! ) tak si první ujastněte jestli chcete sedana,kombíka nebo SUV

doplněno 09.10.16 00:36:

No jestli se zdá mercedes malý tak kupte z řady GL jeden z největších SUV a že není bezpečný? Volvo je dlouhodobě nejlepší ale že by byl horší jak BMW ,tady jsou testy a nedopadl špatně dtest.cz/...

Výběr rodinného auta #4
mikaelwagner*
hodnocení

Srandu si nedělám.K věci, mám takové dilema. Mě se líbí bmw hlavně kvůli těm všem vychytávkám a komfortu jízdy a celkově kvůli designu. Volvo se mi také líbí výbavou a kvalitou zpracování a hlavně je kladen důraz na bezpečnost. No a Mercedes mě moc nenadchl, po desingové stránce se mi líbí ale myslím si že není tak bezpečný jako ta dvě auta a je menší ale mojí drahé polovičce se líbí nejvíc, rozhodování je těžké. Na dojíždění za klienty mám jiné auto toto bude jenom pro rodinné výlety dovolené prostě pro rodinu.

Vubec neres a ber volvo. Disajn, bezpecnost a vychytavky taktez ma a pohodli tez.
novisls

Proč Volvo když dle tebe má totéž, co BMW?

Vidím jen jediný důvod a tím jsou lidi, co jsou z nějakho důvodu z Volva připosraní i když jsou to úplně obyčejná auta...

Kdybych měl v ruce tři mega a mohl si z těch tří vybrat, tak předpokládám, že mi to auto bude vytvářet i nějaký image, takže určitě BMW. Všechny ty auta jsou kvalitativně i funkčně v podstatě stejné, akorát je rozdíl, že Mercedes jsou auta pro dědky a páprdy a Volvo pro ty, co onanují nad minulostí této automobilky. Druhá věc je taky to, že z mého pohledu jsou Mercedesy přinejmenším nepěkné a koncept SUV je zkrátka špatně - tyhle auta nikdy neměly vzniknout.

Už to tu padlo - každé auto je jiná karoserie, takže rozhodnutí by mělo padnout dost na základě toho.

Kecas blbosti. Onanosti onanujou nad bmw. Stare bmw ma kazdy brigos a mysli si jaky to je king.
V tomto je volvo volvo.

hodnocení

0x
Volvo je Volvo, ale pro XC90 je nejmenší i největší motor pouze dvoulitr. Ikdyž to auto jede slušně, tak šestiválec je jiný kafe.
Osobně bych bral řadu 7 a jeho 4,4 V8 BiTurbo.
Ovšem pro rodinku bych si vybral výše zmíněný Mercedes GL.
Céčko je malé.To už je teda lepší vzít si Éčkovou řadu, pokud to má být kombík.

anyxahyp
hodnocení

0x

Jsem podnikatel takže DPH si dám do nákladů *smich*

Další příspěvek, který má akorát poštvat proti sobě zaměstnance a podnikatele.

Takže na něj nebudu jinak reagovat. :-P

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]