Nejste přihlášen/a.
Ví někdo, jak bych zjistil, zdali tato světa púro denní svícení jsou homologována v EU, abych si je mohl bez problémů na STK namontovat na sv auto?
Díky předem za ochotu a váš čas.
ušetřete si peníze i čas - tyto "led"jsou k ničemu ! Kupoval jsem je několikrát přes internet a pak si myslel, že to jsou jen čínské náhražky, tak to koupil přímo v mototechně.
Všichni mi říkali, že jsou dostatečně vodotěsné - všechny tyto bludičky vydržely max. 6 měsíců ! je to zbytečné vyhození peněz! Pokud chcete ledky jako denní svícení, opravdu investujte těch min. 1500,- Kč a kupte pořádná světla!
A k homologaci - na plastu musí být přímo uvedeno DR (nebo DRL), určitý certifikační kod pro EU, R4 R87,... atd atd...
Hledejte světla se sklem - ten plast se dříve-později zničí a voda tam nateče. výdrž alternativ je 6-12 měsíců. exterierove-osvetleni.heu/...
- po vyhození cca 1500 za různé podobné typy po 150ti korunách jsem zakoupil opravdu kvalitní, kovové tělo a sklo - 3 roky svítí bez potíží a vypadají stále skvěle!
Proč bys kupoval něco, za co se výrobce stydí, že ani nechce uvézt svůj název?
Proč bys kupoval něco u prodejce, který nechce uvézt, jestli výrobek splňuje zákonné požadavky a jestli ti k výrobku dodá i osvědčení o shodě? Neuvádí to asi proto, že ten výrobek je nelegální čínský šmejd, který je dobrý v lepším případě na osvětlení králíkárny na jednu zimu, než se rozbije a záruku, kterou ti prodejce odmítne.
Nejsi tak bohatý, aby sis mohl dovolit kupovat nelegální šmejdy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.