Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze utáhnout dveře na gumu u dveří Octavie 1?

Od: tobi* odpovědí: 6 změna:

Zdravím Vás, mám otázku. Lze nějakým způsobem utáhnout dveře na gumu u dveří Octavie 1? Teče mi do všech čtyř dveří silony jsou ve všech dveřích nové. Auto bylo, co jsem zjistil komplet přestříkané.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

kapku to de šoupnout na tom oku na sloupku co do nej ten zámek zacvakne

jinak co vim tak to nejde

tobi*
hodnocení

Proto jsem se ptal. Nikde jsem neašel nic jak to nastavit. I tak díky.

mzxy*
hodnocení

0x

stříkají se bouraná auta, popkud je to auto od našeho místního překupníka, který vozí ze zahraničí totálky, které údajně kupuje za pár franků od pojišťovny jako neopravitelné, vrátil bych mu to

tobi*
hodnocení

Nebo také auta v tuningu můj případ je ten tuning. Jinak vozidlo bylo zakoupeno v Praze a pak prošlo několik majitelů.

fik
hodnocení

0x

Mělo by to jít šoupnout jak na pantech-tam by taky měla být v úchytu vůle aby se s tím dalo mlet,tak na zámku,oboje by mělo být nastavitelné. Být tebou bych se zajímal proč bylo auto stříkané a proč byly evidentně všechny dveře sundávané. Můžeš mít klidně karoserii hnutou po nějaké těžké nehodě a je klidně možné že už ani ty dveře seřídit nepůjdou,že už jsou zkrátka přitažené na maximum a víc to kvůli hnuté karoserii nejde.

Kdybys viděl jaké nehody se dnes lepí a pak se ty auta prodávají v bazarech jako takové to otřepané najeto 150 tisíc po nekuřákovi,tak by tě klepla pepka

tobi*
hodnocení

Jsem 6 majitel, takže se není čemu divit. Něco jsem o minulosti našel na netu auto jezdilo na tuning srazy. Auto jsem měl už skoro na 80% rozebrané a vypadá to, že co se týče dílu tak je to vše původní podle čísla a roku výroby. Ale kdo ví.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]