j , koupil jsem Fabií 1.4 16v 55 kw rv 2000 a mám pořád problém nastartovat za studena byl jsem na diagnostice a napsalo to tyto chyby : 16555 p0171 17598 p1190 16520 p0136 Chyby byly vymazány stim že příště se uvidí jestli se něco zobrazi znovu V servisu jsem dostal radu že se mam zaměřit na škrtící klapku koupil jsem nové gumové těsnění hliníkové jsem podlepil silikonem vše jsem vyčistil pak jsem tam jel znovu na nastavení škrtící klapky a koukali jsme na chyby a nic tam nebylo.Druhý den skocim do auta a furt to samé musím déle točit motor pak chvíli běží nepravidelně motor skáče pak se to srovná a bezi normálně a pak když chci vyjet ostřeji z parkoviště a přidám plyn a cítím že auto vynechává pak se ohřeje a vše v pořádku. Vzduchový filtr je nový svíčky jsou taky nové kabely jsem čistil a několikrát jsem je stříkal kontaktolem tak prosím o radu co dál předem dekuji.
Ten problém může dělat.Teplotní čidlo,nebo odchází cívka,potom auto jede na 3 válce.Ale jako první se podívej na čidlo teploty.
jezevec*
Díky za rady filtr nikdo neměnil zkusím ho vyměnit a taky to čidlo stou cívkou nevím dělá mi to tak 6 měsíců to už by asi odeslo úplně za tu dobu nebo ne?
Kontrolka motoru se rozsvítila akorát za studena když jsem jel do kopce a pak se po nějakých 10 startech zase zhasla po vymazani chyb vyčištění sezireni a pretesneni škrtící klapky už se nerozsvitila ale auto furt dělá to samé a žádná chyba se už pak na diagnostice neukazala
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.