Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zatékání vody do dveří Fabie

Od: dota* odpovědí: 5 změna:

Vlastním od roku 2003 Fabii I a až letos jsem si všiml, že když prší, tak stékající voda z bočních oken končí uvnitř dveří. Voda teče po těsnění a potom těsnění končí a je tam mezera mezi koncem těsnění a konstrukcí dveří. Docela dost mě to překvapilo. Nevím jestli je to konstrukční vada nebo jestli si říkali ve škodě auto, že to nevadí, když bude zatíkat voda do dveří. Co to posléze může dělat je vidět zde

v čase 2:04, jak při zmáčkutí vytíká voda. Máte s tím někdo zkušenost?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
To je normálka. Musí to byt dobre zatesnene jinak je v aute rybník. Nevím jestli je to výrobní vada. Ani netusim kudy presne to tam stika. Sklo je docela daleko. Jedine kdyby se ucpaly odtoky tak to pochopim ale takhle. Naposled leon cca 3cm vody vzadu pod koberecem.

hodnocení

0x

pod tapecem je železnej plech a ten je nalepenej tesněním na dveře,to těsnění je v háji proto to prosakuje dovnitř

já to řešim tak že ten plech po obvodu vemu silikonem

dota*
hodnocení

Spíš mě překvapuje, že se tam ta voda vůbec dostane.

fik

Dostane se okolo skla,to těsnění okna není a ani nemůže být dokonale vodotěsné aby se sklo mohlo lehce pohybovat. Na spodku dveří máš dírky kterými voda odtíká a po prahu stíká ven

hodnocení

0x

Jak chces udelat kvalitni tesneni kolem okna a pritom se ti musi hybat okno? Ve velkem desti to proste protece , dela to vsem autum. Proto jsou dole odtokove kanalky. Ty mas k tomu KO tesneni kolem plechu dveri. Musis tam navalit tmel , nebo silikon.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]