Jaký motor s turbem preferujete? Já se nemůžu rozhodnout co je pro mě lepší. Na naftě se mi líbí ten mohutný zátah, na benzinu zas zvuk když to proženu městem ma 5500rpm,ale palubák ukazuje 60 na 100.Nudisti s Feliciemi se prosím zdržte komentů.
Po městě jezdit jen na 5 500 tisíce obratlí? Není to nějak málo? Co to máš za plečku? To i ta tebou opovržená Fileta točí víc.
turbo
Pane, já vlastním auto s motorem JTD, ale občas si půjčím ten turbo benzin a jen 5500rpm? Na dvojku jedu už těch 85 to se mi nezdá málo ve městě. Ale jen večer na rovince samozřejmě. Jinak jestli vás zaujímají auta je to Hyundai i30 1.6.T-Gdi. Jinak to moje je 1.9 JTD a tam to nemá smysl točit. doplněno 03.10.16 22:36: Jen doplním, Felicia se dostane na 5500 snad za minutu, s tím nechci jet už nikdy.
Pokud ještě stále užíváš antidepresiva, tak bych tě nechtěl potkat ani v tom slabším autě. Ani při povolené 50km ve městě, ani v noci. Nejen pro tebe by zdá se bylo vhodnější chodit pěšky, po chodníku nebo parkem. Uvedomuješ si, že mnohá antidepresiva mají silné, u řidičů nebo i u ostatních účastníků silničního provozu nežádoucí sedativní účinky?! Souhlasím s promonem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.