Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké auto

Od: automoto odpovědí: 6 změna:

Zdravím, má podle vás cenu připlatit si cca 4 tisíce a více u operativního leasingu na Superba 3 L&K nebo raději ušetřit a vzít si Oktavku 3 L&K nebo RS kde je ta výbava asi dost podobna (zejména mi hlavně jde o navigaci columbus). Jsem sám takže moc velke auto nepotřebuji, ještě jsem uvažoval nad rapidem.

Mam papíry čerstvě měsíc. Dival jsem se po ojete Octavii 2 ale známý si ji koupil za 170 tisíc a pak dalších 40 nacpal do oprav, takže bych měl asi radši pevně dane kolik platit měsíčně za operativni leasing kde je i servis a všechno než cpát tisíce do případných oprav. Fabii nebo Feldu nechci.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Rapid liftback musí na první dva tři roky ježdění stačit.

hodnocení

0x

moje rada koupit starší auto z bazaru, pořádně se naučit jezdit a potom koupit neco novějšího

krtek*

k této radě se přikláním také...a zároveň obdivuju tazatele, že má tolik peněz na nový auto..kor OIII nebo SIII :) ..

hodnocení

0x

Pokud na to máš, já bych bral Superba. Oktávku má každej druhej, Superb, to už je přece jen poněkud luxusní automobil, navíc v L&K, to je můj sen :)

hodnocení

0x

Na vašem místě bych se na ostatní nedíval a koupil si rakev podle barvy,... totiž auto.

hodnocení

0x
Zezacatku ber neco levneho, to staci. Ktomu za kazdy skrabanec, dojebany interier a kilometry navic budes tvrde platit a nemusi ti operak ani schvalit pokud nemas dobrou praci. A kolumbus neres, ten ti stejne parkrat ukradnou a budes furt cvakat spoluucast a kara bude v servise.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]