Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chci se zeptat, mám octavii 2013, 2.0TDi a cca. od 2000 otáček dýmí černě. I když stojím na místě a vytočím motor do otáček nad 2000. Diagnostika píše DPF filtr (ujetá vzdálenost příliš nízká), jinak nic.Nicméně DPF filtr byl vyndaný a nevypadal až tak zanešeně, auto má najeto 170tkm a z 85% dálnice, takže pochybuju, že by to bylo tím. Nevíte čím by to jiným mohlo být? Spotřeba normální, ani olej nežere, vzduchový filtr vyměněn...
0x
Zkontrolovana vaha vzduchu je? - vypada to ze jde moc paliva pri urcitych otackach tzn muze byt vada na privodu vzduchu nebo prilis velky privod paliva
Zkusil bych jeste vycistit DPF filtr pri jizde - na dalnici a drzet motor ve 3000 ot/min. aspon 10-15km. Diky tomu se to vycisti trochu a muze to prestat, nejlevnejsi varianta.
0x
Cca ve 140 000 naj km mi začalo taky vozidlo dýmit.Okolí výfuku (plasty nárazníku) bylo černé.Pak jsem si všiml při jízdě v noci, že zamnou lítají jiskry.Příčina byl prasklý DPF.Jelikož nedosáhl diferenčního tlaku jako při zaplnění, regeneroval vždy po 400 km a při tom to dýmilo a lítali jiskry.Diagnostika psala nedosažení času diferenčního tlaku.Regenerace provedena preventivně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.