Nejste přihlášen/a.
Ahoj mám jawu pionýra 20 a vůbec nereáguje na volnoběh.Vše jsem pročistil a promazal vyměnil jsem svíčku vyčistil karburátor a 2 trysky ten šroubek na volnoběh jsem taky pročistil a utáhnul na max nic se nestalo vůbec to nereáguje.
Tak prosím poraďte mi prosím.Díky
Čoveče kdysi sem s tím měl problém taky už je to bratru dvacet let ale měl sem v čudu plovák.Byla tam malá dírka tak se zalil benálem a bylo dojezděné.Zkus to pročistit znovu.Jinak se to u karbeců dělávalo že se komplet rozdělal do šroubku a šup s tím vyvařit do octa.Většinou to litr octa vyčistil.A karbec byl jak novej.Vše šupneš do kastrolu s octem a necháš vyvařit.Potom vše řádně vysušit a zkusit to znovu.Jestli ani toto nepomůže.Zkus od nějakého kamoše kdo má ještě fechtlíka doma pujčit karbec a přehodit.Jestli to nepomůže je závada jinde.Potom v elektrice nebo někde na motoru moc možností tam nebude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.