Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jawa 20 pionýr

Od: ondraholak odpovědí: 5 změna:

Ahoj mám jawu pionýra 20 a vůbec nereáguje na volnoběh.Vše jsem pročistil a promazal vyměnil jsem svíčku vyčistil karburátor a 2 trysky ten šroubek na volnoběh jsem taky pročistil a utáhnul na max nic se nestalo vůbec to nereáguje.

Tak prosím poraďte mi prosím.Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Co je myšleno tím nereaguje na volnoběh?
Pokud nedrží volnoběh skus poštelovat šroubem na na víčku plynového lanka karburátoru ,zvedni jehlu v šoupěti karburátoru
Hladinu benzínu v plovákový komoře máš dobrou? Neni malá?
Šroub na volnoběch se neutahuje má být povolen ted nevim asi otáčka a čtvrt
ondraholak
hodnocení

jojo ddíky taky si mi stim moc pomohl díky moc

1mirda2*
hodnocení

2x

Čoveče kdysi sem s tím měl problém taky už je to bratru dvacet let ale měl sem v čudu plovák.Byla tam malá dírka tak se zalil benálem a bylo dojezděné.Zkus to pročistit znovu.Jinak se to u karbeců dělávalo že se komplet rozdělal do šroubku a šup s tím vyvařit do octa.Většinou to litr octa vyčistil.A karbec byl jak novej.Vše šupneš do kastrolu s octem a necháš vyvařit.Potom vše řádně vysušit a zkusit to znovu.Jestli ani toto nepomůže.Zkus od nějakého kamoše kdo má ještě fechtlíka doma pujčit karbec a přehodit.Jestli to nepomůže je závada jinde.Potom v elektrice nebo někde na motoru moc možností tam nebude.

ondraholak
hodnocení

jo díky za odpověd hodne si mi stim pomohl diky za radu díki moc

1mirda2*
hodnocení

0x

ještě tady

jawa-50.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]