Ahojte☺ , co myslíte, že je lepší auto bmw x3 za 220000 rok 2007 km napr 230 000 nebo auto rok 2013 45000 km cena 180 000? Samozřejmě je tam plno otázek, koroze, kosmetické vady a tak dále, spíš m jde o hepoterycky názor. Díky
To, ktere prohlédne automechanik a řekne, že je v lepším stavu, které nemá 2x přetočený tachometr, které má menší spotřebu, nízkou poruchovost a jsou na něj levné náhradní díly. Ale to jen čistě hypoteticky. doplněno 25.09.16 15:55: Jmlc musim dat bod, příště než položím dotaz, tak si dám pár facek, jestli se takhle blbě ptám i já
Já aktuálně řeším nové auto a od mnoha automechaniků jsem se dozvěděl, že čím jsou auta mladší, tak tím jsou to víc jen spotřební zboží s nízkou kvalitou a trvanlivostí. Vše je poddimenzované, či dimenzované jen tak na hraně, vše je, kvůli "ekologii" složité a komplikované. Nejlepší je hýčkat si nějaké dobré auto do roku 2010. Idálně co nejjednodušší.
repkin*
Navíc čím víc elektroniky, tím větší problémy při opravách.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.