Zdravím, o víkendu se stala menší nepříjemnost na voze. Naštěstí kolemjedoucí řidič pomohl a vyměnil poškozené kolo. Pry je na odpis a bude potřeba koupit nové. Objednala jsem stejné dle popisu na te pneumatice. Jenže tam není ventilek. Proto se ptám co je ještě potřeba? Nějaká duše? Ztratila jsem ji někde? Nerozumím tomu, proto se ptám zde. Děkuji
to každopádně. jen nevím, jestli nebude lepší vyměnit ještě tu druhou na stejné nápravě...
mytrix*
Pokud se Vám nepodařilo koupit stejnou pneu NEBO budou na nápravě výraznější rozdíly v hloubce vzorku, pak je silně doporučeno měnit pneu v páru. Zákon to sice nenařizuje, ale je to dost nebezpečné. Auto se totiž pak chová nevyspitatelně v nepříznivých podmínkách - např déšť.
Ahoj,ventilek se dá koupit v každým odchodě z díly na auto nebo se dá koupit v pneuservise univer.cz/... .Montáž je jednoduchá,pouze zasunete ventilek do otvoru v alu kola.Ale radši bych stím zajel do pneuservisu.Tak vám pneumatiku nazují vymění ventilek a vyvaží.Je to pár korun + zaruka.
vanad1*
Pouze zasunete ventilek do otvoru...
A já si říkám, proč pneuservis používá montážní přípravek na vtažení kuželové části ventilku, když je to tak jednoduché...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.