Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

První auto na dojíždění

Od: prvniauto odpovědí: 14 změna:
Dobry den,poohlizim se po autě na dojíždění do školy.Neco do 30 tisic.Původně jsem přemýšlel nad felinou ale nakonec ne.Zaujala mne Opel Corsa,konkrétně tato: auto.bazos.cz/...
Motor vzhledove zachovany,interier taky,je to verze 1,4 44kw.
Co myslite,je to dobry tip nebo se poohlednout po necem jiném? Diky

První auto na dojíždění
První auto na dojíždění #2

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Vidím že cena ještě klesla a pokud to udělá další dvě technické, bez větších investic, pak to hodit do šrotáku, tak to bude dost fajn. Tak jsem to udělal já, když jsem koupil auto za 22tis, taky opla, měl jsem ho přes 4 roky, nedělal jsem ani rozvody, nic. Prostě jen aby to doklepalo do další technické s tím, že pak půjde před dalším koncem technické do šrotu a tak to i bylo. Roční ztráta byla super, tak co víc chtít. Jen to prostě není na delší cesty atak. Pro váš účel myslím supr.

k2
hodnocení

0x

Za mne ne. Za ty penize kdyz Corsu tak generaci C. Popripade Clio II. gen., nebo cokoliv jineho. 20tis bych za zastaralou Corsu B (vyroba od 93) nedal.

tiffany*
hodnocení

0x

Podle mně je to férová nabídka, auto vypadá dobře, udržované, správné pro Váš účel, projeďte se, uvidíte. Jestli jízda ok, šla bych do toho.

danys*
Tiffany: asi se v tom moc nevyznate. Takto nakupuje auto vetsina cechu- vizuelni stav, stav km, projizdka a tim to konci! Auto vypadá dobře z fotky,ale to neznemana,ze je v pohodě. Vemte s sebou mechanika at to pořádně proklepne at koupíte v jakž takž stavu a ne nalesteny šrot!
doplněno 25.09.16 10:12: Za chvíli tady bude spousta znalců k Felicii,jaka je to rakev na kolečkách a pri narazu,hlavne z boku, tak jsi mrtvej :-D To bohužel v každý takový hajtre. Při nárazu z boku u většiny i dost robustních aut
tiffany*

Danys, a kdo říká, že na tu projížďku a samozřejmě prohlídku sebou nemůže mít mechanika?

hodnocení

0x
Tak je to 20roku stara kraksna a co chtit za 30tisic. Na fotce muze vypadat jak chce. Hlavni je jaka je v realu a hlavne jaky je stav mechaniky. Rozhodne bych prisetril.

hodnocení

0x
Za 30k jsem kdysi prodával dvanáctileté punto II. Toto se mi nezamlouvá...

fik
hodnocení

0x

Možná bych šel spíš do tý feliny. Starý oply bývají bezedná kasička na peníze,a to nevím jen z doslechu,ale i proto že jsem pár aut řešil. Felinu koupíš za 15,opravy a díly na to máš lehce dostupný. Jednoduchý,spolehlivý robustní auto. A jestli máš pocit že ta corsa bude lepší tak to tě zklamu.

k2

Felicia je robustni auto? Ve kterem vesmiru? Snad ne v tom nasem. A se spolehlivosti tohodle faceliftovaneho favorita bych to taky neprehanel.

fik

To já mám opačný názor. Felicii jsem koupil skoro před 12 roky,tehdy měla najeto 110 tisíc. Nyní má najeto 497 tisíc a to všechno jen s běžným neošizeným servisem,původní motor,původní převodovka,měněny jen spotřební věci.

Robustní klidně si troufnu říct taky,když ještě nebyl vozík,převezla chuděra v zavazadlovém prostoru půl tuny materiálu na stavbu a to mockrát-bez úhony. A co se tam toho vešlo. Do lesa pro dřevo,na louku pro seno. V létě přes celou evropu do španělska a to ne jednou. Do chorvatska nepočítaně.

Být takové auto dnes tak do něj jdu znova,dnes prakticky nemám náhradu. Všechno přecpaný nespolehlivýma kravinama. Motor ošizený ekolimity. Vevnitř tolik plastů že se tam prakticky nic nevejde

Takova je dacia logan. Bez blbosti , jen to co potrebujes , jednoduche auto a jednoduchy motor. Banda snim nalitala prea celou EU. Je to delnik , ktery ma zivot tezky a predto jezdi aneb ala felcka.

hodnocení

0x

Pže jsem zatížený na PSA,pže s těmito mám ty nejlepší zkušenosti atd,bych corsu nebral ale nýbrž P106 nebo C-Saxo.Felinu? max ve stavu A1+ tj minimálně ve stavu b jakém sjela z linky a tu neseženete! Corsy pod 2000 jsem neviděl bez koroze stejně jako filetu.Na rodzíl od saxíků a 106.S motorem HDY což je 1,1-40kW se spotřebou 5,5 - 6l bez šetření a lítá jako drak,dokonce i plně zatížená (spíš přeložená )není brzda provozu,(to ale taky záleží na mezičlánku-ten kus co je mezi volantem a opěradlem sedačky!)

hodnocení

0x

Opel corsa jsem měl áčkovou - problém, Tatík astru a vectru - problémy, soused zafiru - problémy..

Jeden soused si koupil krásný renault clio - s připsáním na české TP do 30tis Kč. Full výbava znamená digi klimu a moc hezký stav interiéru... jen to nesmíte uspěchat. Za ty peníze jsou mraky aut, ale ne každé se vyplatí koupit.

adam20
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]