Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna barvy

Od: milena8421® odpovědí: 2 změna:
Dobrý den,
zdravím všechny motoristy a prosím o radu. Nemohu nikde na netu najít informaci, jak velká min.část auta musí být v barvě uvedené v TP, OTP. Myslím že se to uvádí v %. Syn si vyměnil přední blatníky a kapotu tak aby neměl problémy s barvou při siln. kontrolách.
Děkuji za rady, Milena.

Změna barvy

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No "říkává se" že 70% Tohle už je dost,zašel bych na úřad na změnu na červeno-černou stávalo to 50Kč teď asi víc*nevi*

Já měl kdysi na bílé 120cítce černou střechu a STK bez problémů než jsem narazil na policistu který mě chtěl zabavit T.P. tak jsem to raději přepsal

hodnocení

Děkuji, taky se mi to zdá dost. Je to skoro půl napůl. Syn to chce sice přestříkat na původně černou ale to bude chvíli trvat tak aby zatím neplatil pokuty.Radši ještě zavolám na dopravák. Milena.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]