Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
zdravím všechny motoristy a prosím o radu. Nemohu nikde na netu najít informaci, jak velká min.část auta musí být v barvě uvedené v TP, OTP. Myslím že se to uvádí v %. Syn si vyměnil přední blatníky a kapotu tak aby neměl problémy s barvou při siln. kontrolách.
Děkuji za rady, Milena.
![Změna barvy]()
zdravím všechny motoristy a prosím o radu. Nemohu nikde na netu najít informaci, jak velká min.část auta musí být v barvě uvedené v TP, OTP. Myslím že se to uvádí v %. Syn si vyměnil přední blatníky a kapotu tak aby neměl problémy s barvou při siln. kontrolách.
Děkuji za rady, Milena.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
No "říkává se" že 70% Tohle už je dost,zašel bych na úřad na změnu na červeno-černou stávalo to 50Kč teď asi víc![]()
Já měl kdysi na bílé 120cítce černou střechu a STK bez problémů než jsem narazil na policistu který mě chtěl zabavit T.P. tak jsem to raději přepsal
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]