Nejste přihlášen/a.
Barumky si škrtněte, to je poukázka na průšvih, jsou to mrchy klouzavý a ustřelují. Jinak je výběr vclku dobrý, špatný nejsou ani Kleber Krisalp. Samozřejmě výborný jsou GoodYear Ultra Grip Je to spíše o tom, kolik do gum hodláte nainvestovat
A co jeste Pirelli winter snowcontrol? Ted mam nabidku, jinak teda budu volit ty nokiany. Moc dekuji
Těch 95 % jezdících na Barumkách je samozřejmě hloupost. Nechcete mi doufám tvrdit, že všechny ostatní značky se vejdou do oněch chybějících 5%, že? Ostatně - když si koupíte novou Škodovku tak (div se světě) nemá obuty Barumy, ale Continentaly. Bohužel - typ EcoContact, což je stejná mrcha guma, jako právě ony Barumky. Sice skutečně dlouho vydrží, ale klouže na mokru. Holt jak je něco eko, euro, nebo bio, tak je po tom ho.no.
Nejsem snob, který musí mít gumy za 20 litrů - takové jsem v životě nekupoval. V zimě klidně jezdím na Vraníkách, ale na služebák si kupuju třeba ony Kleber Krisalp, které jsou levnější, než Barum.
Co se týče testů ADAC - ty jsou zešvindlovaný, to je stará písnička -
Já osobně dám na osobní zkušenost - při ročním nájezdu co jezdím, odepíšu gumy za rok, maximálně za dva. Takže to co píšu, není vycucané z prstu. Prostě gumy, které zklamou - třeba Barum, Matador a pod už nekoupím. Naopak třeba ultralevné Debica mě docela vyhovovaly, samozřejmě osvědčené GoodYear, Michelin a pod I třeba ony zmíněné Vraníky - prostě není to jen o penězích.
Dunlopy. Mám je na octávce, měl jsem je i na své první a jsem spokojený.
promon: -přesně Eco contact nebo tak nějak... guma totálně na *ovno.
michelin alpin - 1
Je lepší do auta dát pneu o 2000,- dražší než kupovat jiné auto ... a řešit vrak
Ale co hlava neuřídí, pneu neubrzdí - bez ohledu na značku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.