Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vetrak musi byt naplno,aby odmlzil okna

Od: jaruska1979 odpovědí: 10 změna:

ahoj,prosim o radu,uz je pocasi,kdy se zamlzuji okna.pustim topeni v aute,topi bezvadne ale vetrak musi byt na uplne maximum,aby se vubec neco odmlzilo.a proto se ptam,co s tim muzu mit?leze mi na nervy to dost hlasite vetrani a bojim se o baterku,aby se mi casem nevybijela..dekuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dracek*
hodnocení

1x

zkontrolovat pylový filtr bude zanešený, škoda že nepíšete typ auta ,ale většina novějších ho má

guli*
hodnocení

0x

Mohu se tě zeptat co máš za auto?

jaruska1979
hodnocení

mam pezutka 205,kde mam hledat ten filtr?delam si takove upravy sama!meneni oleje,palivoveho filtru,meneni uhliku,tak jsem se rozhodla,nebot me vzdy v servise oblbovaly!no v rodine mam spoustu automechaniku,ale bohuzel moc daleko a tak to mame v rodine a ja se rozhodla lecos naucit a sama udelat.moc dekuji vsem za blizsi rady!

perda*

Chválím. *palec*

Pokud s autem počítáte i do budoucnosti a budete si dělat servis sama doporučuji sehnat si servisní manuál, např: www.zbozi.cz/

Pylové filtry jsou většinou umístěny u nasávání vzduchu do kabiny pod/před čelním sklem.

jaruska1979
hodnocení

manual uz samozrejme davno mam,dle nej se vse ucim-pomalu ale preci...!co prestane prset,pujdu pohledat ten filtr

perda*
hodnocení

0x

Jak píše dráček, v 99% je problém v kabinovém filtru. Vyměňte filtr za nový a budete mít klid.

jaruska1979
hodnocení

kabinovy filtr je?dekuji vsem za pomoc

jaruska1979
hodnocení

vymena piloveho filtru u peugeotu 205,to jsem se docetla v manualu,vypada to ze je ten filtr je uvnitr auta,nebo se pletu a je u motoru?ta vymena dle knizky vypada pekne slozite.a na netu jsem jakoby pro amatery nic jednodussiho nenasla-postup.

Větrák topení je při odmlžování předních oken vždy zapnut na plný výkon, takže pylový filtr nemusí být příliš zanesen. Jinak upečte bábovku a pozvěte si na výměnu toho filtru nějakého šikovného přítele, nejlépe automechanika. To není práce pro ženu.

jaruska1979
hodnocení

takze ahojky znovu.predem dekuji za veskere info ohledne vetraku.ted mam jiny dotaz.jde mi zamky,mam tridverak.chci si poridt jine zamky a nevim jak hledat.zda je v tom nejaky rozdil,zda to musi byt presne z daneho typu auta,nebo je to jedno?zda sezenu treba zamky z petidveraku,treba skoda?a mam vice dotazu,ale budu to sem vkladat radeji postupne-co autoradio?v lete slapalo a nyni v zime funguje radio perfekt,ale cd se sekaji!§§je to zapricineno zimou?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]