Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční mlhovka Stilo

Od: chuchva odpovědí: 4 změna:

Dobré dopoledne,

mám Stilo z roku 2002. Minulý týden jsem ho koupil, taže to auto zatím moc neznám. Přišel jsem na to, že mi nesvítí pravá zadní mlhovka. Žárovka je OK, kontakty jsem očistil, pojistku jsem k zadním mlhovkám nenašel *nevi* Řídící jednotka hlásí "Bulb failure" miliardkrát za jízdu. Hlásí i při vypnutých světlech, což úplně nechápu jak hlídá, když žárovka nemá odběr.

Máte někdo Stilo? Máte tušení, kde je problém?

Asi ho zase prodám *smich* Díky za rady!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den, tento vůz neznám, ale není možné, že tento vůz má mlhovku jen na levé straně?

chuhva
hodnocení

Dobrý den, vzhledem k tomu, že žárovka tam fyzicky je a řídící jednotka mi hlásí chybu pravé zadní mlhovky, řekl bych že není.

asd1
hodnocení

0x

Žárovka, pojistka, kontakty, ukostření, kabeláž. Holt musí nastoupit "hledej šmudlo" nebo zavolat věštci. Měření napoví - jde napětí k žárovce atd.

A nemá tam náhodou být dvouvlákno a předchozí majitel tam osadil jednovlákno jen aby tam něco bylo? V patici dvouvlákna jsou dole tři kontakty a bajonety na žárovce nejsou proti sobě aby se žárovka nedala otočit opačně. Většinou se dvouvláknem sice řeší spíš spojení zadních světel s brzdovýma ale u Italů člověk nikdy neví.
doplněno 21.09.16 09:28: Bratranec s Alfou měl dokonce problém i když jen použil žárovku s jiným odporem než jakou deklaruje vyrobce. Ona svítila na půl výkonu jako zadní světlo a při přepnutí do ní řídící jednotka pustila větší proud aby se rozsvítila naplno. Tím talián ušetřil celý jeden měděnný drát za korunu a nahradil ho žárovkou za stovku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]