Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,řeším problém na svém skoroveteránu který už mě vyčerpal všechny moje široké znalosti. Pravá přední brzda na felicii 1,3 klepe. Ne nějak extra hlasitě,ale hlavně na hrubém asfaltu je slyšet takové poklepávání. Stačí se nohou dotkout pedálu a jakmile se deska dotkne kotouče,zvuk okamžitě přestane,stačí sebemenší kontakt. Samozřejmě brzda je v pořádku,desky mají min 60% a kotouče mají předepsanou tloušťku. Vodící čepy jsou promazané a pístek chodí. Žádná deska není uvolněná,kotouč je v pořádku,nezvlněný,dobře upevněný. Vůle ve vodících čepech se mě nezdála téměř žádná,určitě ne větší než na druhém kole které neklepe.
Samozřejmě jsem kontroloval i nápravu a vše bez výsledku,všechno bez vůle,v pořádku. Žádné jiné problémy nepozoruju,auto lítá jak drak,sedí perfektně,žádný náznak problému.
Nevíte někdo o něčem co mi mohlo uniknout,byl bych moc rád,moje auto prostě nestrpí žádné nedostatky
Ještě se prosím tě koukni zda jsou na obouch destičkách na horní hraně takové drátky, mají pružit destičku, aby nevybrovala možná jdou i napružit za zkoušku nic nedáš
Jo tyhle,jsem myslel že myslí něco takovýho jako mají dnešní třmeny,pružinu přes celý brzdič z boku. Zkusit to samozřejmě můžu
tyhle byvaji ale spíš na zadku.. vepředu většinou jen bývá takový plíšek nacvaknutý na te plošce po ktere desky jezdí.. ale jak to ma filcka v origu nevím fabka to ma zase na jedne straně zaražene ve valečku, druha deska je zacvakla skrze ty plíšky ve třmenu.. je to auto od auta..jestli ty desky klepou tak asi je mezi styčnyma plocchama nezdravě velká vůle..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.